Wednesday, February 20, 2013

Macam-macam cerita yoli

Alhamdulilah dan hampir setahun lebih aku menjadi ahli YOLI smart, macam-mcam dah di tempuhi tapi aku tetap di sini, semakin hari semakin matang dan bertambah ilmu, kita belajar dari kesilapan,

Terima kasih D'Best yoli team, network terbaik yoli malaysia asia, semakin ramai yang sedar tentang kebaikan alkali semakin ramai yang tahu kebaikan, badan yang tanpa alkali akan sakit dan tak sihat,

Yoli D'Best





Yang baju petak tu bakal jutawan yoli tu,,


 


Friday, December 14, 2012

kursus asas internet marketing - Yoli


Salam 1 Yoli, Tahniah akhirnya ada juga kursus untuk buat internet marketing, bagaimana cara mudah gunakan internet untuk dapatkan prospek atau downline, kalau dulu kita gunakan internet untuk main-main sahaja, sekarang jadikan internet sebagai sumber pendapatan harian anda,

Di sini akan di ajar teknik gunakan FB untuk promosikan biz anda, Bagaimana teknik atau cara yang mudah dan berkesan, ramai yang tak tahu atau buat 2 tak tahu, insyallah kita sama2 berkongsi pengalaman, Teknik email juga akan di ajar, bagaimana dengan 1 klik anda mampu hantar email ke 10,000 email list.. mudah dan berkesan,,

Dimana ada kemahuan di situ ada jalan, Bagaimana? anda tentukan hala tuju anda... pilihan di tangan anda ,,, selamat berjaya,,

TK Admin

Wednesday, November 21, 2012

Wakil Yoli Selangor bersama yoli founder

Salam 1 Yoli,

Tahniah kepada En Rahman telah memberi peluang kepada En Ali menjadi wakil stokis area selangor, Tahniah dan selama berjaya, anda tentukan matlamat anda,

WAKIL STOKIS SELANGOR
- En Ali
- 013-3352532



Tuesday, November 20, 2012

Yoli Preview Sri Gombak 20 Nov 2012






Salam semua, Yoli preview sri gombak, boleh semua datang beramai2 setiap hari selasa.. jam 9.00, Speaker Double Ruby En saifullah tengah berucap, Yoli Alkalete untuk kesihatan anda,

AJAK kawan, saudara, mak saudara, jiran sebelah rumah, aweks dan sebagainya, datang beramai2.. masuk adalah PERCUMA,

Klik jer di bawah ini untuk daftar..
www.rmsmart.com



Thursday, November 15, 2012

Yoli Bagaimana alkalete berfungsi ??


Lihat gambar di atas sebelah kiri adalah makanan beralkali, Anda di syorkan mengambil 80% makan beralkali, Apabila anda makan alkalete, anda seperti sedang makan makanan di atas yang bersifat alkali.


 Antara 7 jenis makanan yang bersifat alkali, Anda mesti makan makanan yang bersifat alkali sebanyak 80% untuk kesihatan anda, malangnya kebanyakkan orang makan 90% makanan berasid yang akan menyumbangkan kepada kerosakan badan dan penyakit kronik bakal mendatang, Anda adalah apa yang anda makan,


Alkalete adalah satu unsur mineral yang bersifat alkali yang selamat di makan dan adalah satu-satu alkali yang di kapsulkan, Apabila anda makan alkalete seperti anda sedang makan makanan yang beralkali, utamakan kesihatan untuk masa depan anda,

Klik link di bawah ini untuk memberli produk alkalete dari kawasan yang berdekatan dengan anda,
www.rmsmart.com



Yoli Malaysia Ampang YDC preview

Tahniah kepada pemenang cabutan bertuah di preview yoli YDC ampang, tahniah juga kepada pengelola Abg Rahim yang bertungkus lumus memeriahkan centre beliau,

Ayuh beramai2 setiap minggu ke preview YDC ampang, bertempat di ampang berhampiran de-palma holtel
No 11 , BLOCK A , DATARAN PALMA,
JALAN SELAMAN ½, AMPANG POINT.
(DIATAS KLINIK D’PALMA)
BELAKANG HOTEL D’PALMA
Hubungi Abg Rahim untuk keterangan lanjut,
http://www.facebook.com/seven.figures.5
 

Sunday, November 11, 2012

Yoli melaka stokis

Tahniah kepada wakil negeri untuk group yoli smart group, Pak Din dan Cikgu Shukri dari melaka, peluang yang di berikan tidak di lepaskan, kepada semua warga melaka yang menantikan produk anti asid dapatkan dari wakil negeri melaka,

Anda boleh call atau sms beliau

Pak din - 0196572466
Cikgu Shukri - 0133510166

TAHNIAH dan selamat berjaya,

berminat boleh daftar di link di bawah ini..

www.rmsmart.com